Kõige levinum eksiarvamus riidest mähkmete teemal.

Me oleme nüüdseks taskumähkmeid kasutuses hoidnud juba umbes aastake. Enne alustamist kartsin mitut asja: rõve seda kakat pesta, raudselt terve korter haiseb, ma ei oska trukke õigesti panna ja rauuudselt lekib igale poole. Need väited sain muidugi kiirelt ümber lükatud, aga miski jäi lausa mõneks ajaks püsima nii, et ma ei saanud arugi, et võib ka teistmoodi. 

Kui minu tellitud mähkmepark kohale jõudis, hakkasin taskukaid kasutama 24/7, ühekordsetest mähkmetest polnud haisugi meil kodus. Aga kuna neljaliikmelisel perel juba niigi on palju pesupesemist ja voltimist ja kappidesse panemist, siis see taskumähkmete kasutamine tegi mu kodutööde laadungi ikka veits suuremaks. Üheks hetkeks olin ma juba põhimõtteliselt alla andmas, et suva need riidekad, ma lähen ostan ühekordsed ja PUNKT. 

Aga millest ma aru ei saanud? Mida ma siis valesti tegin, et see teekond mul nii künklik ja närviajav oli? 

Sellest, et ma ei pea neid riidest mähkmeid 24/7 kasutama. Nii lihtne ongi!

Ma millegipärast mõtlesin, et kõik või mitte midagi. Ja olen märganud, et paljud emad ei taha riidest mähkmetega katsetada, sest silme ette ilmub kujutluspilt, kuidas riputad iga õhtu pesunöörile 500 mähet ja 500 mähkmesisu ja küürid sapiseebiga neid ükshaaval.

Minu reaalsus on nüüdseks selline, et kasutan taskumähkmeid ühekordsetega paralleelselt. Pesen mähkmeid koos ülejäänud pere riietega ja kodutööde koorem ei kasva grammi võrragi. 

Minu "süsteem"
Mustapesukorv uputab - ühekordne. 
Mustapesukorv kontrolli all - taskumähe. 
Lähen kodust eemale pikemaks ajaks - ühekordne. 
Lähen korra mänguväljakule - taskumähe. 
Viitsin - taskumähe. 
Ei viitsi - ühekordne. 
Lapsel kõht lahti - ühekordne. 
Lapsel kõht kinni - taskumähe. 
Jne-jne-jne


Ja kui oled jõudnud siia blogipostituse lõppu, siis siin on sulle -15% sooduskood, et anda sullegi tõuge taskukatega katsetamiseks: JUTUNURK-M
Kui loed postitust kaugel-kaugel tulevikus, siis on võimalus, et kood on aegunud - lihtsalt kirjuta mulle ja annan sulle kehtiva koodi! 

Minu lemmikuks osutunud taskukad leiad SIIT! Vaata kindlasti niiskuskindlaid kotte ja lapikesi ka mähkmetele kaasa :) 

Tagasi blogisse

Jäta kommentaar

Kommentaarid kontrollitakse üle enne avalikustamist!