La Petite Ourse taskumähkmed

Armastus taskumähkmete vastu tekkis mul siis kui ootasin nooremat tütart. Tellisin sündivale beebile musliintekki ja nägin poes lihtsalt maailma kõõõiiige armsama mustriga Bambooliku taskumähet ja nii see esimene taskukas meie koju jõudiski. Peale paari kasutuskorda sain aru, et see hooldamine ja kasutamine polegi nii keeruline kui arvasin ning nüüd kui preili on juba 8-kuune, olemegi 90% taskumähkmete peal.

Ma olen läbi proovinud veel päris mitu brändi (AlvaBaby, BabaBoo, Elf, MamaKoala, MumsBest) ja kuigi need kõik olid imelised siis Ourse'i mähkmed kujunesid mu absoluutseks lemmikuks. Seda seetõttu, et neil oli pisikene lisaomadus, mida teistel ei olnud - kahelt poolt avanev tasku! Nii mugav on sisusid kahe käega mõlemalt poolt mähkmesse voltida. Muidu oli ikka vaja sättida ja sisu läks kiiremal tegutsemisel spiraali või viltu, aga Ourse'i mähkmel lihtsalt ühe käega hoian ühelt poolt kinni ja teiselt poolt tõmban sirgeks ja korras. Pole mingit peitusemängu, et mispidi ta nüüd viltu on või kuhupoole ma seda sisu keerama pean, et keerd välja ajada.

La Petite Ourse taskumähe Flamingo

Muidugi pluss on ka see, et La Petite Ourse'i mustrid on tõesti ilusad, Flamingo ja Koala on mu jaoks täielikud jackpotid. Poisse mul peres küll ei kasva, aga kui kasvaks siis kindel minek oleks ju muidugi Autod või Leopardid

Kui sul on Ourse'i taskumähkmete kohta veel küsimusi, siis küsi julgelt kohe siin all. Vastan sulle suurima hea meelega. 

 

Päikest! 
Triin 

Tagasi blogisse

Jäta kommentaar

Kommentaarid kontrollitakse üle enne avalikustamist!