Suvi beebi ja väikelapsega - kuidas valutult üle elada?

Hei!
Tore, et oled siia jõudnud! 

Suvi käib juba täie hooga, kuid kuumimad päevad on siiski veel ees. Mõtlesime, et jagame sinuga näpunäiteid ja vajalikke detaile, mille toel meie oma suvebeebide ja väikelastega ka kõige kuumemad päevad oleme üle elanud! 

Suvemüts on ilmselt kõigist kõige olulisem. Ka endal hakkab päikese käes mütsita tihti pea valutama. Beebidel ja väikelastel on peavalu veel lihtsam tekkima, neil pole ju veel head kaitsvat juuksepahmakat jõudnud kasvada. Lisaks muule, on suvemütsil oluline ka materjal - liiga paksu mütsi päikese käes endale ka pähe ei paneks. Hea suvemüts on õhuke, laseb õhku läbi ning on mugav. Tüdrukutele leiad Miialist näiteks imearmsad suveturbanid

Rannas on meie laste lemmiktegevuseks olnud loomulikult vees sulistamine, enamus päikesekaitsekreemidest aga on veega maha pestavad ning selle nõme tagajärg on päikese eest kaitseta jäänud laps. UV kaitsega rannasärk on selle probleemi lahendamiseks olnud i-me-li-ne - mitte ühtegi põlenud õlga enam! Miialisse lisasime tootevalikusse mega mõnusast õhukesest ja venivast materjalist rannasärgid, mis on ka niisama ujumiseks ideaalsed. Kõige suurem boonus nende rannasärkide juures on muidugi fakt, et lapse ülakeha saab päikese eest kaitstud UV50+ ulatuses nii märjalt kui kuivalt. 

Kui juba jutt rannast - ei saa mainimata jätta ka meie lemmikuid: kapuutsiga, froteest rannarätikut ja hommikumantlit. Rannarätiku kasu suvel on vist igaühe jaoks elementaarne, mida aga rannas pigem harva nägin olid rätikumaterjalist hommikumantlid. Imavad vett täpselt sama hästi kui rätikud, aga neid on lapsel palju-palju mugavam seljas hoida (kui ühel hetkel lapsed veest välja saab tiritud). Peale ujumist on alati vastik külm olla, hommikumantel hoiab kogu keha mõnusalt soojas ja samal ajal saab laps liivas edasi tegutseda, ilma nende legendaarsete huuled-sinised-aga-ausalt-pole-üldse-külm-emme tunnustega 😄 
Ja muidugi ei lase Miiali sind ka siin alt, imearmsad rätikud ja hommikumantlid oma pisikestele suvitajatele leiad SIIT!

Vees solberdades tulevad kasuks ka meie armsad riidest mähkmed ja ujumismähkmed. Ühekordsed ujukad ei lase väga õhku läbi ja tekitavad tihtipeale laste intiimpiirkonnas haudumist, eriti veel päikese all. Korduvkasutatavate mähetega seda muret aga ei ole, visuaalselt näevad nad küll kobakamad välja, kuid kangas on suvekuumades kordades koostööaldim kui ühekordsed mähkmed-ujukad. Miialist leiad nii ujumismähkmeid kui ka taskumähkmeid, mina oma noorimaga olen ujukatena kasutanud mõlemat (taskumähkmelt sisu välja võtnud ja ongi ujumismähe valmis). Vali lihtsalt endale meelepäraseim muster - vahet pole kas taskukas või ujukas!

Ja kui oled varem märgi rannariideid visanud vett läbi laskvatesse kottidesse või üldse kilekottidesse siis nüüd astuvad appi hoopis niiskuskindlad kotid! Mugav pandlaga mõne teise koti külge kinnitada ja hoiab kogu niiskuse/kakahaisu enda sees kinni - hiljem lihtsalt pese kott koos tavariietega pesumasinas ära ja ongi valmis uueks kasutuskorraks. Miialis on mõnusad suvised mustrid ka, vaata julgelt!

Ja viimaseks, aga kindlasti mitte kõige vähem olulisem - päikeseprillid. Lapse nahk ei ole ainus, mida päikese eest kaitsma peaks, silmad on täpselt sama olulised! Selleks oleme Miialisse leidnud uskumatult armsad laste päikeseprillid ühelt vahvalt väikeettevõtjalt, kõik mõnusa suvise vaibiga. Päikese eest kaitset UV400 ulatuses ning sobivad (meie kogemusel) alates 8-kuusele lapsele!

 

Loodame, et leidsid ka enda lapsele siit mõne kasuliku vihje! 

Päikest!

Bianca & Triin

Tagasi blogisse

Jäta kommentaar

Kommentaarid kontrollitakse üle enne avalikustamist!